Provrida! Och med i direktsänd TV på Onsdag!

Publicerat: 2014-06-30 Tid: 01:01:16
Hej! 
 
Gissa vem som ska och provrida en häst nästa vecka? Jaaag :) 
Men inget är bestämt ännu, får se hur detta slutar helt enkelt. 
 
Sen så är det falsterbo att se fram emot, tagga! Jag är high on life just nu, allt är så bra! 
 
Nu i helgen så skulle jag och pappa kanke åkt till Schweiz för att tävlat en Jetcrosstour-tävling men så blev det inte. Så nu ska mamma och Mollie åka och hoppa i Uddevalla så jag funderar på att åka med och hoppa då. Men det är efteranmälning och jag är inte säker på att mamma vill betala 430 spänn för två klasser ;) 
Så jag kanske åker med och bara hoppar en klass, och då vill jag helst hoppa L:B så jag kan nolla den och få en bra känsla! 
 
 
Igår var jag ute och körde jetski, det var svinkallt och jag frös. Men men, på Tisdag och Onsdag så är det en jetskitävling i Borås som går på SM-veckan där. Det kommer direktsändas på SVT Play vid kl,12 på Onsdagen, så det får ni kolla på! Det kallas Aqua-X då det är en sprintversion av ett jetskirace med 6 korta och intensiva heat. Så det blir kul att kolla på.
 
Marknadsförings logo:
 
 
Jag kommer även sitta i SVT:s Godmorgonsoffa 9.20-9.30 med Thony Larsson på intervju av Johan Ejeborg som är sportreporter på SVT, på kanal SVT 1. Så det får ni bsolut inte missa, det kommer bli jätteroligt att vara med där! 
 
 
Ska uppdatera er om jag får mer info om det, men glöm inte att kolla helt enkelt :) 
 
Kram Emma-Nellie ♥