Racen i Österrike, första tävlingsdagen

Publicerat: 2014-07-18 Tid: 23:24:03
Hejsan svejsan! 

Jag har det jättebra just nu här i Österrike, det började superdåligt som ni redan vet, men efter massor av hjälp så har pappa och en som har Europas största jetskidels-försäljning (tror jag, haha) fixat ihop maskinen superbra. Alltså den maskinen jag kör i Ladies klassen :) 

I junior så gick det bokstavligt talat bajs. Jag vågade inte gå ut framför en galen belgisk kille som absolut inte släpper gasen så då hamnade jag efter i min split, vilket gjorde att jag kom ut dåligt i resten av fältet också. Sen så var det en kille som gjorde klockren tjuvstart, men de funktionärerna som dömmer tjuvstart var inte på plats så då gjorde dem ingenting åt det, sjukt dåligt. Så det är starten som gör det, och jag kom inte ut bra denna start helt enkelt. 
Men det blev en 5:e plats i mål.

Men jag fick revanch i Ladies, såklart inte på killarna i junior, men jag körde otroligt bra och det är jag superglad för! 
Jag kom ut som 3:a i starten, jag var först på inner men två från ytter-starten kom före in i banan. 
Men en av dem körde fel, så hon tog blackboj så jag kom om. Jonna, som var först, hon sladdade och trillade och jag var såpass nära att jag kunde köra om! Så jag vann första heatet :D 

Denna banan är som gjorde för hydrospaces, som går fort rakt fram men svänger sämre, eftersom det knappt är några skarpa svängar alls i banan. 

Så jag som inte hade riktigt fulltrimmad maskin, eftersom vi inte alls haft tid att ställa in den bra då den sattes ihop i förmiddags, vilket inte gör den så snabb, men enkel att få till riktigt bra svängar om man gör det rätt, hade ju inte fördel direkt då det inte finns några omkörnings-möjligheter alls på banan. 

Och det är det som gör det så gött att gå in och bara komma först! ;) 

Sen så skaffar vi kompisar, jag försöker snacka och förstå franska men jag fattar nada, ett C hjälpte inte så mycket! Men vi har det jättekul på kvällarna och på dagarna i alla fall.

Men det är sent nu, och antagligen ska vi upp och iväg tidigt imorgon så nu får jag gå och sova! 

Imorgon blir det bara 1 heat att köra, i Junior och inget alls i Ladies, och på söndag får jag köra 3 heat totalt, 1 i Junior och två i Ladies. 

Det är jättevarmt och härligt väder, på söndag ska det tydligen vara 30 grader!
Lite av tävlingsplatsen.
Hotellet vi bor på

Fraya, en liten engelsk tjej som hänger med oss överallt, det är bra att öva engelska med henne ;) 



Men ha det bra! 

Kram Emma-Nellie